ko hočem uporabljati canvo je v canvi prijavljena ena druga sodelovka in potem nemorem v njenem imenu delati. To ni ravno dobro ker vse druge vidijo izdelke in bi rada da tisto kar jaz ustvarjam vidim samo jaz. Kako naj to uredim da bom ko sem jaz prijavljena v cnavo imela svoje izdelke skupaj.
zahvaljujem se vam za sporočilo in vprašanje glede Canva računa. Sklepam, da se vam to dogaja samo na službenem računalniku, ki ga uporabja več oseb. Izgleda, da se sodelavka ni odjavila s svojega Canva računa in se je zato vam odprl. Predlagam, da vedno preverite v katerem računu ustvarjate - slika 1 spodaj. V spodnjem levem kotu kliknete na vaš prikazni krogec (1) in kliknete na svojo ekipo (2). Preverite katero ime piše in izberite svojo ekipo oziroma svoj Canva račun (3). Če je prijavljena sodelavka, najprej spodaj izberite Odjava iz vseh računov in se nato prijavite s svojim Canva računom. Upam, da boste lahko sedaj nemoteno dostopali do svojega Canva računa, sicer se mi oglasite in bova poiskali drugo rešitev.
Lepo vas pozdravljam in vam želim prijetno ustvarjanje,
Pozdravljeni,
ko hočem uporabljati canvo je v canvi prijavljena ena druga sodelovka in potem nemorem v njenem imenu delati. To ni ravno dobro ker vse druge vidijo izdelke in bi rada da tisto kar jaz ustvarjam vidim samo jaz. Kako naj to uredim da bom ko sem jaz prijavljena v cnavo imela svoje izdelke skupaj.