top of page

Canva račun za učitelje

Javno·1 član

Prenos pdf dokumenta v Canvo

POzdravljeni,

uživam, ko ustvarjam v Canvi. Hvala za vse vaše posnetke, odlični so.

Imam pa eno vprašanje. Če sem prav razumela, lahko v Canvo uvoziš pdf dokument in tam naj bi deloval tako, da lahko odstranjuješ , zamenjuješ posamezne grafične elemente. Jaz sem si urnik ki sem ga imela v Wordu najprej shranila v pdf dokument in ga prenesla v Canvo. Na urniku je bila tabela z urnikom in poleg predmetov so bile simbolične sličice. Žal pa je bilo vse nepremično - nič se ni hotelo odstraniti, niti premakniti. Je bila vzrok tabela?

Hvala za odgovor.

Tatjana Jeram

25 ogledov

Spoštovana Tatjana,

hvala za sporočlilo in vprašanje. Zanima me, ali ste urnik ustvarili v Wordu? Namreč možno je, da ste urnik prilepili v Wordov dokument kot fotografijo. Če je urnik fotografija, potem ga Canva ne more ločiti na posamezne elemente. So pa druge možnosti uporabe funkcij Magic, s katerimi si lahko pomagate pri ločevanju elementov na fotografijah. Predlagam, da si ogledate video posnetke št. 7, 8 in 9 na strani: https://www.muzikator.si/magic Upam, da boste našli rešitev za svoj urnik, sicer se mi prosim ponovno oglasite in bova iskali drugo rešitev.

Lepo vas pozdravljam,

Špela Golobič

Members

bottom of page